Privacy verklaring

Algemeen

B.llissimo en Prestigimmo zijn magazines van Alisenn Communicatie bvba.

Alisenn Communicatie bvba, gevestigd te Drukpersstraat 4, 1000 Brussel , is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Alisenn Communicatie bvba
Drukpersstraat 4, 1000 Brussel
E-mailadres: info@alisenn.be
Website: www.alisenn.be

Persoonsgegevens die door ons worden verwerkt

Alisenn Communicatie bvba kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Alisenn Communicatie bvba, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Alisenn Communicatie bvba verstrekt. Alisenn Communicatie bvba kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom Alisenn Communicatie bvba uw gegevens nodig heeft

Alisenn Communicatie bvba verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Alisenn Communicatie bvba uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang worden mijn gegevens bewaart binnen Alisenn Communicatie bvba

Alisenn Communicatie bvba bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen van uw gegevens met derden

Alisenn Communicatie bvba verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uw websitebezoek in kaart gebracht

Op de website van Alisenn Communicatie bvba worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Alisenn Communicatie bvba gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Alisenn Communicatie bvba maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Alisenn Communicatie bvba te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Alisenn Communicatie bvba heeft hier geen invloed op.

Alisenn Communicatie bvba heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@alisenn.be. Alisenn Communicatie bvba zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Alisenn Communicatie bvba neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De websites van Alisenn Communicatie bvba waaronder de website van B.llissimo en Prestigimmo maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Alisenn Communicatie bvba verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Alisenn Communicatie bvba op via info@alisenn.be. Bllissimo.com en Prestigimmo.eu zijn websites van Alisenn Communicatie bvba.